معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در ششمین دوره طرح ملی فصل سخن، کتاب«هنر زیستن با رنج» با رویکرد روانشناسی فلسفی تألیف علی دژاکام را با حضور کارشناسان تحلیل و بررسی میکند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در راستای سلسله نشستهای تحلیل و بررسی کتب علوم انسانی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران کتاب «هنر زیستن با رنج» را تحلیل و بررسی میکند.
این کتاب با حضور دکتر علی دژاکام، هیأت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامشهر، دکتر فرهاد ابیزاده، عضو هیأت علمی گروه فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد گرمسار، امیر نوریزاده، دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه خوارزمی روز شنبه سوم آذر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ صبح در مرکز فرهنگی زندهیاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی واقع در پردیس مرکزی ضلع جنوب دانشکدگان فنی تحلیل و بررسی میشود.
«علی دژاکام» کتاب هنر زیستن با رنج(کاهش رنج، با رویکرد روانشناسی فلسفی) را در ۱۹۶ صفحه و ۴ فصل به رشته تحریر در آورده است.
تصور این که زمانی انسان بدون هیچ گونه رنجی میزیسته و یا خواهد زیست، تصوری خام و خیالی باطل است. حضور رنج در زندگی بشر چنان پر رنگ و واقعی است که اثبات آن نیازمند هیچ استدلالی نیست. کتاب هنر زیستن با رنج، تلاش میکند در چهار فصل با عنوانهای معنا و ماهیتشناسی رنج، منشأ و غایتشناسی رنج، رنجهای انسان مدرن و راه حلشناسی رنج، کاهش رنج را با رویکرد روانشناسی فلسفی با مخاطب در میان بگذارد
انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «هنر زیستن با رنج کاهش رنج، با رویکرد روانشناسی فلسفی» را به قیمت۱۹۰ هزار تومان چاپ و منتشر کرده است.